Donderdag 13 juni 2024 - Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

Partners

Altares Dun & Bradstreet

Altares Dun & Bradstreet helpt organisaties een bedrijfscultuur te creëren waarin data het strategisch middelpunt is. Onze Dun & Bradstreet data cloud is een onuitputtelijke bron van real-time informatie, met inzichten die 90% van alle Fortune 500 bedrijven dagelijks raadpleegt.

Heeft jouw organisatie moeite om te voldoen aan de steeds strenger wordende compliance-regelgeving en verplichte rapportages? Maak dan gebruik van onze database met informatie over meer dan 440 miljoen bedrijven wereldwijd. Voeg onze real-time database toe aan je eigen data om zo een 360 graden klantbeeld te krijgen. Cruciale inzichten in 3rd party risico’s, UBO’s en het voldoen aan de wwft en AML-regelgeving verkrijg je met IndueD; onze complete tool, om jou te helpen een waterdicht compliance beleid op te tuigen.

Deloitte

The pressure to tackle Financial Crime has never been greater. Deloitte is at the forefront of the fight against Financial Crime and has assisted many of the world’s leading financial institutions and corporates in developing, implementing and remediating all aspects of Financial Crime Risk Management programs, as well as investigating financial crimes. In the field of AML & Sanctions, Deloitte has one of the largest and most mature AML practices that delivers seamless and consistent services for its global clients. For instance, design, implement, enhance and test AML/Sanctions programs, including risk assessments, know your customer (KYC), technology solutions, governance, executive training, and historical AML/Sanctions look backs.

For Anti-Bribery and Corruption, Deloitte provides proactive and reactive consulting, analytics, investigation services, and remediation assistance to clients that are working to manage the risk and vulnerabilities that arise from global corruption, corporate fraud, whistleblower allegations, and other threats.

Diligent

Diligent is the global leader in modern governance, providing SaaS solutions across governance, risk, compliance and ESG.

Serving more than 1 million users from over 25,000 customers around the world, we empower transformational leaders with technology, insights and confidence to drive greater impact and lead with purpose.

DeComplianceMonitor

DeComplianceMonitor is in Nederland door de Wereldbank benoemd als compliance monitor om bij toonaangevende bedrijven onafhankelijke omvattende reviews uit te voeren.

Voor bedrijven in Nederland is DeComplianceMonitor een ervaren partij om op een grondige manier het huidige Ethics & Compliance programma te laten doorlichten en te versterken, opdat de toezichthouders, de overheid en andere betrokken partijen zoals financiers daar vertrouwen in kunnen stellen.

DeComplianceMonitor biedt de senioriteit, ervaring en deskundigheid om de bedrijfsleiding en / of de Raad van Commissarissen bij te staan wanneer zij op de proef worden gesteld.

EBBEN Partners

EBBEN Partners staat klaar als een organisatie wordt geconfronteerd met een urgente zaak, die direct gevolgen kan hebben voor de continuïteit en reputatie. We zijn er voor vraagstukken die beter vandaag dan morgen opgepakt kunnen worden en bieden oplossingen waarmee de leiding in-control is en blijft en voor vraagstukken gericht op de toekomst. Dit draagt bij aan de realisatie van de doelen van de organisatie. Wij leveren een bijdrage aan het risicomanagement, waaronder integriteit, fraude en geschillen. EBBEN Partners is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in:
– Onderzoek en forensische diensten
– Audit, risicomanagement en compliance
– Waardering, geschiloplossing en herstructurering.

Fully in Control

Fully in Control is een nieuw en innovatief assessment/ inspectie & management platform in de cloud. De software wordt ingezet voor onder andere management control, risico, compliance, kwaliteit & performance management en allerlei type assessments & inspecties. De oplossing bestaat uit software en een expertsysteem met kennis en Best Practices om organisaties snel op weg te helpen. Fully in Control wordt ontwikkeld en op de markt gebracht door Fully in Control bv.

De software ondersteunt adviseurs en organisaties bij het in control brengen van organisaties, programma’s, projecten en compliance processen. Gebruiksgemak en pragmatiek staan hierbij centraal. Fully in Control werkt eenvoudig en is altijd en overal vanuit de cloud toegankelijk.

IIA Nederland

Het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA) is de grootste beroepsvereniging van internal auditors in Nederland. de missie van IIA is om het beroep en vak internal audit in Nederland te ontwikkelen en te promoten en daarvoor internal auditors, management en andere belanghebbenden te ondersteunen bij een succesvolle invulling van de internal auditfunctie.

De hoofdtaken van IIA bestaan uit het profileren van het vak, kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging en het delen van kennis.

Institute for Financial Crime

Het Institute for Financial Crime (IFFC) is een netwerkorganisatie en biedt een platform aan de talrijke stakeholders in het complexe landschap van Financieel Economische Criminaliteit (FEC). Deze stakeholders hebben onvoldoende contact met elkaar; dat heeft te maken met een gebrekkige kennisinfrastructuur en onvoldoende bereidheid kennis en informatie te delen. Het is de ambitie van IFFC om zoveel mogelijk stakeholders (personen en organisaties) participant te laten worden van IFFC. Intrinsieke betrokkenheid en de echte wil om samen te werken en te willen vernieuwen zijn dan een randvoorwaarde.

IFFC biedt de participanten toegang tot een uniek netwerk inclusief de nieuwste methodieken en instrumenten, alsmede opleidingen en trainingen. De participanten van IFFC werken gezamenlijk in projecten gericht op het oplossen van knelpunten, het verbeteren en innoveren van hoogwaardig (financieel) forensisch onderzoek, alsmede de ontwikkeling van nieuw instrumentarium dat ingezet kan worden voor een betere bestrijding en beheersing van FEC.

LexisNexis

LexisNexis Business Information Solutions (BIS), onderdeel van Reed Elsevier, is een vooraanstaande informatieleverancier voor professionals in verschillende sectoren wereldwijd. Op het gebied van Risk & Compliance helpt LexisNexis om uw organisatie te beschermen tegen imagoschade en alert te zijn op signalen van fraude, corruptie, faillissementen en te voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving, zoals de wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft).

LexisNexis biedt een totaaloplossing om de werkprocessen in uw organisatie optimaal in te richten voor screening en monitoring. U heeft toegang tot real time informatie uit relevante (inter)nationale databanken om uitgebreide due diligence uit te voeren en zo te voldoen aan de verplichtingen.

Lucom Benelux

Succesvolle IT-oplossingen zijn interactief, procesgericht en dynamisch. Ze moeten de gebruikers optimaal ondersteunen in zijn manier van werken. Lucom heeft het juiste gereedschap voor oplossingen die werken en juridisch correct zijn. Op het Lucom Interaction Platform komen gebruiksvriendelijke en intuïtieve toepassingen snel en eenvoudig tot stand. Processen kunnen flexibel worden ingericht, zodat tussentijdse bijsturing mogelijk is.

Zo heeft Lucom onder andere voor de Regio Bank het gehele klantacceptatie proces geoptimaliseerd met inachtneming van de wet- en regelgeving. Lucom Benelux, met het moederbedrijf in Duitsland, geldt als een innovatieve speler op de markt van het efficiënt documenten- en contractenbeheer.

Protiviti

Protiviti is a global consulting firm that delivers deep expertise, objective insights, a tailored approach and unparalleled collaboration. We help you confidently address challenges and opportunities in technology, finance, transformation, business process, risk, compliance, transactions and internal audit. Their consulting solutions span critical business problems in technology, business process, analytics, risk, compliance, transactions and internal audit. Protiviti is committed to attracting and developing a diverse workforce of professionals that share the common value of collaboration. More than 7,000 people serve clients through the network of Protiviti and independently owned Member Firms in more than 85 offices in over 25 countries, serving over 60% of FORTUNE 1000® companies and 35% of FORTUNE Global 500® companies.

Public Values

In de publieke sector gaat het om het realiseren van maatschappelijke doelstellingen met publiek geld. Logisch dat hier goed toezicht op moet zijn. Governance is het kernbegrip hiervoor. Governance gaat over sturen, beheersen, verantwoorden en toezicht houden. Public Values helpt organisaties in de publieke sector om de governance zodanig vorm te geven dat de doelstellingen en de mens centraal staan.

Elke organisatie heeft doelstellingen. De realisatie van deze doelstellingen wordt bedreigd door risico’s. Risicomanagement zorgt ervoor dat deze risico’s worden beheerst zodat de doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Public Values werkt vanuit de bedoeling en de mens centraal. Compliance is een randvoorwaarde en geen doel.

Scope FinTech Solutions

SCOPE FinTech Solutions is een Nederlandse leverancier van RegTech software. Vanuit het hoofdkwartier in Hoofddorp helpt SCOPE haar partners en klanten met behulp van software tools om tijd en kosten te besparen en grip te houden op het compliant zijn van de klantdossiers met de Wwft, Sanctiewet en MiFID II.

Omdat de behoefte en het type oplossing sterk verschilt per marktsegment of klanttype is het productaanbod van SCOPE FinTech Solutions zo opgezet dat we zowel voor een ZZP’er of Mkb ondernemer als een grote internationaal opererende financiële instelling een geschikte oplossing kunnen bieden. Deze opzet maakt de software ook geschikt om mee te groeien met uw organisatie in diepgang en complexiteit. Scope laat zich graag uitdagen en wil het gesprek met u aangaan over uw ‘client on boarding’ en ‘review proces’ om te bekijken hoeveel u zou kunnen verbeteren en besparen met hun software tools.

 

VCO, Vereniging van Compliance Professionals

De huidige turbulente economische tijden en continue veranderende externe omgeving van financiële, en niet financiële instellingen vragen om een proactieve compliance functie die in staat is te anticiperen op deze ontwikkelingen. Nieuwe regelgeving, ontwikkelingen in het toezicht, de samenwerking met risk management – maar ook de toenemende rol als gesprekspartner van management bij verantwoordelijk, integer, ondernemen stellen steeds hogere eisen aan de compliance professional. De VCO speelt in op deze ontwikkelingen en biedt haar leden de gelegenheid voor het uitwisselen van ‘lessons learned’, maar ook van ‘best practices’ die nauw aansluiten bij de vele uitdagingen.

De VCO is een Vereniging van Compliance Officers en voor Compliance Officers.