Donderdag 15 juni 2023 - Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

Contact

In het geval u vragen heeft over komend Risk & Compliance Jaarcongres 2023 dd donderdag 15 juni aanstaande, laat het ons weten via onderstaand formulier. Heeft u interesse om Event Partner te worden, of heeft u een suggestie voor een goede spreker? We vernemen het graag van u.

 

 

   

  folder-preview

  Event Partner worden? Wilt u als bedrijf Event Partner worden? Aarzel niet, stel uw vraag of laat ons het een en ander even weten door middel van het invullen van formulier.

  Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u een van de 3 break-out sessies verzorgen? Wilt u de verschillende mogelijkheden om Event Partner te worden van het Risk & Compliance Jaarcongres 2022 even rustig bestuderen?

  Download dan nu de matrix met de verschillende mogelijkheden.

   

  Organisatie

  Het Risk & Compliance Jaarcongres is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe en staat onder leiding van Congresvoorzitter Michel Klompmaker. Voor wat betreft de content wordt samengewerkt met Geert Vermeulen van EMCM. Voor donderdag 16 mei 2022 is gekozen voor het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Risk & Compliance TV zal ook aanwezig zijn tijdens het Risk & Compliance Jaarcongres.

  Glenn Rudolph

  Glenn Rudolph is vanaf het begin, eind 2014, betrokken bij de opzet en uitwerking van het Risk & Compliance Platform Europe. Glenn houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website en de nieuwsbrieven van het platform. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied internet marketing

  Sinds 2016 is hij als PR adviseur medeverantwoordelijk voor alle media uitingen rondom het platform en heeft hij een adviserende rol bij het organiseren van de Congressen. Door zijn ervaring kan hij creatief inspelen op de behoeften van klanten van het Risk & Compliance Platform Europe.

  Arend-Jan Hermsen

  Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals het Risk & Compliance Jaarcongres. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

  Michel Klompmaker

  Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe en Congresvoorzitter van het Risk & Compliance Jaarcongres. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met negen taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Roemeens, Bulgaars en Tjechisch-Slowaaks en mogen de nieuwsbrieven zich verheugen is steeds meer abonnees. Michel was eerder oprichter en publisher van Banking & Finance en uit dien hoofde als initiatiefnemer verantwoordelijk voor de Risk@360degrees Congressen in de Benelux. Hij lanceerde in Nederland het Behavioral Risk Congres dat inmiddels zes keer heeft plaatsgevonden.

  Dina-Perla Portnaar

  Dina-Perla is marketing, PR & communications director. Zij werkt in verschillende industrieën, met name IT / Tech en finance, maar ook zorg, non-profit en overheid. Ze heeft in deze sectoren een uitgebreid netwerk van (media-)relaties, influencers en analisten in de Benelux-regio, Frankrijk, Engeland, Duitsland en global Engelstalig. Van dag tot dag monitort zij markttrends via verschillende media en wat er binnen de markten gebeurt. Naast advies geeft Dina-Perla diverse mediatrainingen en colleges en presenteert of modereert zij verschillende debatten, seminars, podcasts en vodcasts. Zij is auteur van het boek Exodus uit de vuurtoren. Dina-Perla zal tijdens het Risk & Compliance Jaarcongres met Risk & Compliance TV aanwezig zijn.

  Geert Vermeulen

  Geert Vermeulen is de oprichter van ECMC dat staat voor Ethics & Compliance Management & Consulting. Geert is ook de CEO van de onlangs opgerichte Integriteitscoördinator. Hij geldt als een (internationale) expert op het gebied van poortwachters en geeft trainingen op dat gebied aan verschillende ondernemingen. In het verleden is Geert voorzitter geweest van de de VCO, de Vereniging van Compliance Professionals in Nederland.

  Hij publiceert ook op het Risk & Compliance Platform Europe en op 16 juni is hij als dagvoorzitter actief.