Donderdag 13 juni 2024 - Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

Partners

BDO Nederland

In een snel veranderende wereld waar ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen biedt BDO u nieuwe perspectieven. Dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak.

BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Een praktisch advies valt of staat met wendbaarheid; meebewegen met de ontwikkelingen in de markt en met uw specifieke eisen en wensen. Werken in een multidisciplinaire omgeving maakt dat wij van nature een bredere gesprekspartner zijn.

Het wereldwijde BDO netwerk bestaat inmiddels uit meer dan 1.800 vestigingen in 167 landen. Met ruim 88.000 professionals in dienst beschikt BDO over de expertise van de lokale markt die gebundeld wordt en die kennis wordt via het internationale netwerk ter beschikking gesteld aan de klanten van BDO. BDO kijkt graag met u vooruit. Samen komen er dan nieuwe inzichten en nieuwe kansen in uw markt.

Company.info

Company.info biedt actuele informatie over ruim 3 miljoen bedrijven in Nederland. Denk hierbij aan financiële gegevens, concernstructuren, informatie over bestuurders, de enig aandeelhoudersstructuur en UBO’s.
Deze bedrijfsinformatie stelt Company.info beschikbaar via eigen KYC-tooling of door een data-integratie in ieder gewenst systeem. Hiermee helpt Company.info compliance professionals om risico’s bij cliënten sneller in te schatten om zo beter te beslissen om wel of geen zaken te doen.

DeComplianceMonitor

DeComplianceMonitor is in Nederland door de Wereldbank benoemd als compliance monitor om bij toonaangevende bedrijven onafhankelijke omvattende reviews uit te voeren.

Voor bedrijven in Nederland is DeComplianceMonitor een ervaren partij om op een grondige manier het huidige Ethics & Compliance programma te laten doorlichten en te versterken, opdat de toezichthouders, de overheid en andere betrokken partijen zoals financiers daar vertrouwen in kunnen stellen.

DeComplianceMonitor biedt de senioriteit, ervaring en deskundigheid om de bedrijfsleiding en / of de Raad van Commissarissen bij te staan wanneer zij op de proef worden gesteld.

EBBEN Partners

EBBEN Partners staat klaar als een organisatie wordt geconfronteerd met een urgente zaak, die direct gevolgen kan hebben voor de continuïteit en reputatie. We zijn er voor vraagstukken die beter vandaag dan morgen opgepakt kunnen worden en bieden oplossingen waarmee de leiding in-control is en blijft en voor vraagstukken gericht op de toekomst. Dit draagt bij aan de realisatie van de doelen van de organisatie. Wij leveren een bijdrage aan het risicomanagement, waaronder integriteit, fraude en geschillen. EBBEN Partners is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau, gespecialiseerd in:
– Onderzoek en forensische diensten
– Audit, risicomanagement en compliance
– Waardering, geschiloplossing en herstructurering.

Fully in Control

Fully in Control is een nieuw en innovatief assessment/ inspectie & management platform in de cloud. De software wordt ingezet voor onder andere management control, risico, compliance, kwaliteit & performance management en allerlei type assessments & inspecties. De oplossing bestaat uit software en een expertsysteem met kennis en Best Practices om organisaties snel op weg te helpen. Fully in Control wordt ontwikkeld en op de markt gebracht door Fully in Control bv.

De software ondersteunt adviseurs en organisaties bij het in control brengen van organisaties, programma’s, projecten en compliance processen. Gebruiksgemak en pragmatiek staan hierbij centraal. Fully in Control werkt eenvoudig en is altijd en overal vanuit de cloud toegankelijk.

IIA Nederland

Het Instituut van Internal Auditors Nederland (IIA) is de grootste beroepsvereniging van internal auditors in Nederland. de missie van IIA is om het beroep en vak internal audit in Nederland te ontwikkelen en te promoten en daarvoor internal auditors, management en andere belanghebbenden te ondersteunen bij een succesvolle invulling van de internal auditfunctie.

De hoofdtaken van IIA bestaan uit het profileren van het vak, kwaliteitsbewaking, belangenbehartiging en het delen van kennis.

PONT Academy

PONT is een nieuw platform voor bruggenbouwers waarop we de grote transities vanuit een integraal perspectief bekijken. Actuele ontwikkelingen, verdieping en duiding worden gecombineerd met concrete handvatten en flexibele vormen van leren. PONT is er voor en door de mensen die het beleid maken, de mensen die het beleid uitvoeren, wetenschappers, politici, experts en juridisch specialisten. De kennisportals Zorg & Sociaalweb, Omgevingsweb, Klimaatweb en Data & Privacyweb vallen vanaf nu onder PONT. Andere namen, nog betere inhoud en met meer verbinding tussen de domeinen en de Academy.

Bent u op zoek naar een cursus op het gebied van Wet ter voorkoming witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)? PONT Academy biedt een divers cursuspakket om uw kennis volledig up-to-date te brengen. U kunt kiezen uit meer dan 10 Wwft en financieel recht cursussen, toegespitst op functies, doelgroepen en thema’s. Denk hierbij aan een cursus speciaal voor advocaten en notarissen of een cursus speciaal voor de vastgoedsector. Iedere cursus is ook als in-company cursus te realiseren.

VCO, Vereniging van Compliance Professionals

De huidige turbulente economische tijden en continue veranderende externe omgeving van financiële, en niet financiële instellingen vragen om een proactieve compliance functie die in staat is te anticiperen op deze ontwikkelingen. Nieuwe regelgeving, ontwikkelingen in het toezicht, de samenwerking met risk management – maar ook de toenemende rol als gesprekspartner van management bij verantwoordelijk, integer, ondernemen stellen steeds hogere eisen aan de compliance professional. De VCO speelt in op deze ontwikkelingen en biedt haar leden de gelegenheid voor het uitwisselen van ‘lessons learned’, maar ook van ‘best practices’ die nauw aansluiten bij de vele uitdagingen.

De VCO is een Vereniging van Compliance Officers en voor Compliance Officers.