Donderdag 31 mei 2018 - Landgoed Groot Kievitsdal, Baarn

Contact

In het geval u vragen heeft over komend Risk & Compliance Jaarcongres 2018 dd donderdag 31 mei aanstaande, laat het ons weten via onderstaand formulier. Heeft u interesse om Event Partner te worden, of heeft u een suggestie voor een goede spreker? We vernemen het graag van u.

 

 

 

folder-preview

Event Partner worden?

Wilt u als bedrijf Event Partner worden? Aarzel niet, stel uw vraag of laat ons het een en ander even weten door middel van het invullen van bovenstaand formulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Wilt u de verschillende mogelijkheden om Event Partner te worden van het Risk & Compliance Jaarcongres 2018 even rustig bestuderen?

Download dan nu de matrix met de verschillende mogelijkheden.

 

Organisatie

Het Risk & Compliance Jaarcongres is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe, opgericht door drs. Michel Klompmaker en staat onder leiding van Congresvoorzitter Michel Klompmaker die veel internationale ervaring heeft opgebouwd met het organiseren van Risk Congressen. Voor wat betreft de content wordt samengewerkt met Mr. Drs. Edwin Weller en Mr. Michael van Woerden en Dina-Perla Marciano. Het Risk & Compliance Jaarcongres vindt begin juni plaats op een centrale locatie in Nederland. Voor donderdag 31 mei 2018 is gekozen voor het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Risk & Compliance TV zal ook aanwezig zijn tijdens het Risk & Compliance Jaarcongres.

tonydebreekl

Tony de Bree

Dr. Tony de Bree is ex-bankier (werkzaam vanaf 1985 tot oktober 2011 bij ABN Amro Bank) en auteur van diverse boeken, zoals “Dagboek van een bankier” (2008), “Dinosauriër of krokodil” (2014) en “Geld verdienen met jezelf” (2014). Zijn meest recente functie bij ABN Amro Bank (2008-2011) was Senior Program Manager global split-up. Drie jaar geleden was Tony de Bree moderator van de lunchworkshop “Current trends in risk and compliance in Africa” door Andrew Sekandi. Tony de Bree heeft zich nu gespecialiseerd in risk & compliance issues in de FinTech wereld en is tevens blogger op het Risk & Compliance Platform Europe en publiceerde recentelijk zijn nieuwe boek “Kan het vliegen?”.

glenn

Glenn Rudolph

Glenn Rudolph is vanaf het begin, eind 2014, betrokken bij de opzet en uitwerking van het Risk & Compliance Platform Europe. Glenn houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website en de nieuwsbrieven van het platform. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied internet marketing

Sinds 2016 is hij als PR adviseur medeverantwoordelijk voor alle media uitingen rondom het platform en heeft hij een adviserende rol bij het organiseren van de Congressen. Door zijn ervaring kan hij creatief inspelen op de behoeften van klanten van het Risk & Compliance Platform Europe.

Arend-Jan-Hermsen

Arend-Jan Hermsen

Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals het Risk & Compliance Jaarcongres. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

dina

Dina-Perla de Winter

Dina-Perla is geïntegreerde communications, PR & change director en business development manager. Zij werkte in verschillende industrieën, met name IT/tech en finance, maar ook zorg, non-profit en overheid en heeft in deze sectoren een uitgebreid netwerk van (media-)relaties, influencers en analisten in de Benelux-regio. Van dag tot dag monitort zij markttrends via verschillende media en wat er binnen de markten gebeurt. Naast advies geeft Dina-Perla diverse mediatrainingen en colleges en presenteert of modereert zij verschillende debatten, seminars, podcasts en vodcasts. Zij is autheur van Exodus uit de vuurtoren en Levende sierlijkheid, dat in April 2018 in verschillende talen uitkomt.

michel-klompmaker

Michel Klompmaker

Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe en Congresvoorzitter van het Risk & Compliance Jaarcongres. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met vijf taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits en Engels en mogen de nieuwsbrieven zich verheugen is steeds meer abonnees. Michel was eerder oprichter en publisher van Banking & Finance en uit dien hoofde als initiatiefnemer verantwoordelijk voor de Risk@360degrees Congressen in de Benelux. Hij lanceerde in Nederland vorig jaar het Behavioral Risk Congres. Samen met Piet Klop is hij initiatiefnemer van het RiskCongresPublicValues dat zich richt op de publieke sector. Dit Congres vindt op 6 april 2017 plaats in Den Haag.