Contact

In het geval u vragen heeft over komend Risk & Compliance Jaarcongres 2017 dd donderdag 1 juni aanstaande, laat het ons weten via onderstaand formulier. Heeft u interesse om Event Partner te worden, of heeft u een suggestie voor een goede spreker? We vernemen het graag van u.

 

 

 

folder-preview

Event Partner worden?

Wilt u als bedrijf Event Partner worden? Aarzel niet, stel uw vraag of laat ons het een en ander even weten door middel van het invullen van bovenstaand formulier.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
Wilt u de verschillende mogelijkheden om Event Partner te worden van het Risk & Compliance Jaarcongres 2017 even rustig bestuderen?

Download dan nu de matrix met de verschillende mogelijkheden.

 

Organisatie

Het Risk & Compliance Jaarcongres is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe, opgericht door drs. Michel Klompmaker en staat onder leiding van Congresvoorzitter Michel Klompmaker die veel internationale ervaring heeft opgebouwd met het organiseren van Risk Congressen. Voor wat betreft de content wordt samengewerkt met Mr. Drs. Edwin Weller en Mr. Michael van Woerden en Dina-Perla Marciano. Het Risk & Compliance Jaarcongres vindt begin juni plaats op een centrale locatie in Nederland. Voor donderdag 1 juni 2017 is gekozen voor het Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn. Risk & Compliance TV zal ook aanwezig zijn tijdens het Risk & Compliance Jaarcongres.

tonydebreekl

Tony de Bree

Dr. Tony de Bree is ex-bankier (werkzaam vanaf 1985 tot oktober 2011 bij ABN Amro Bank) en auteur van diverse boeken, zoals “Dagboek van een bankier” (2008), “Dinosauriër of krokodil” (2014) en “Geld verdienen met jezelf” (2014). Zijn meest recente functie bij ABN Amro Bank (2008-2011) was Senior Program Manager global split-up. Drie jaar geleden was Tony de Bree moderator van de lunchworkshop “Current trends in risk and compliance in Africa” door Andrew Sekandi. Tony de Bree heeft zich nu gespecialiseerd in risk & compliance issues in de FinTech wereld en is tevens blogger op het Risk & Compliance Platform Europe en publiceerde recentelijk zijn nieuwe boek “Kan het vliegen?”.

Arend-Jan-Hermsen

Arend-Jan Hermsen

Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals het Risk & Compliance Jaarcongres. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

dina

Dina-Perla de Winter

Dina-Perla is communications & PR director en consultant met een voorkeur voor management consultancy en verandermanagement. Zij werkte in verschillende industrieën zoals IT, finance, zorg, non-profit en overheid en heeft in deze sectoren een uitgebreid netwerk van (media-)relaties, influencers en analisten in de Benelux-regio. Van dag tot dag monitort zij markttrends via verschillende media en wat er binnen de markten gebeurt. Naast advies geeft Dina-Perla diverse mediatrainingen en colleges en presenteert of modereert zij verschillende debatten en seminars. Voor RiskComplianceTV verzorgt zij tijdens het Jaarcongres de interviews desgewenst in het Nederlands, Engels en /of Frans.

michel-klompmaker

Michel Klompmaker

Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe en Congresvoorzitter van het Risk & Compliance Jaarcongres. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met vijf taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits en Engels en mogen de nieuwsbrieven zich verheugen is steeds meer abonnees. Michel was eerder oprichter en publisher van Banking & Finance en uit dien hoofde als initiatiefnemer verantwoordelijk voor de Risk@360degrees Congressen in de Benelux. Hij lanceerde in Nederland vorig jaar het Behavioral Risk Congres. Samen met Piet Klop is hij initiatiefnemer van het RiskCongresPublicValues dat zich richt op de publieke sector. Dit Congres vindt op 6 april 2017 plaats in Den Haag.

Mark-van-de-Weijer

Mark van de Weijer

Na zijn studie aan Nyenrode werd Mark van de Weijer effectenhandelaar op de Amsterdamse Effectenbeurs. Omdat opleiden hem beter past dan handel, is hij overgestapt naar NIBE, later NIBE-SVV. Daar heeft hij opleidingen en permanente educatie ontwikkeld over compliance, risk management en financial markets – altijd in nauwe samenwerking met specialisten uit de praktijk.Ook is Mark als lid van het projectteam betrokken geweest bij de oprichting van DSI.

In 2015 heeft Mark gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap en heeft hij zich aangesloten bij The Compliance Network met als specialisatie opleiden en kennisoverdracht. Een van zijn activiteiten is specialisten te begeleiden bij het geven van presentaties.

michel1

Michael van Woerden

Mr. Michael van Woerden is jurist (Rijksuniversiteit Leiden, 1986) en beschikt over ruime ervaring in het bedrijfsleven, onder meer opgedaan als advocaat en bedrijfsjurist. Hij heeft diverse juridische en compliance managementfuncties vervuld binnen de financiële sector, waaronder Hoofd Compliance NL – Global Markets, Global Clients & Group Functions bij ABN AMRO Bank. Sinds januari 2009 adviseert Michael bedrijven en instellingen over compliance en integere bedrijfsvoering en verleent interim projectwerkzaamheden. Michael publiceert regelmatig op het gebied van compliance en integriteit. Onder zijn redactievoorzitterschap verscheen ’10 jaar Compliance, de praktijk aan het woord”, (NIBE-SVV, 2010) en ‘Ondernemen zonder corruptie’ (Kluwer, 2013). Michael is tevens blogger op het Risk & Compliance Platform Europe en de Content Director van het Risk & Compliance Jaarcongres.

003

Edwin Weller

Mr. drs. Edwin Weller is jurist (Rijksuniversiteit Leiden, 1985) en heeft na zeven jaar ervaring in de advocatuur gekozen voor een rol als compliance officer bij MeesPierson Curaçao. Nadien heeft hij verschillende managementfuncties op het gebied van compliance vervuld bij MeesPierson Private Bank and Trust en Robeco. Hij is gespecialiseerd in het vertalen van de theorie naar de praktijk op het gebied van het financiële recht, met name de onderwerpen die de reputatie van de instelling ernstig kunnen schaden: witwassen van gelden, voorkennis, belangentegenstellingen, zorgplicht en corporate governance. Sinds oktober 2010 adviseert Edwin bedrijven en instellingen op gebied van compliance en integere bedrijfsvoering en verleent interim projectwerkzaamheden. Edwin publiceert regelmatig op het gebied van compliance en integriteit. Hij is een van de moderatoren van het Risk & Compliance Jaarcongres en modereert het Professorendebat.